Energieleveranciers Reduzum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Reduzum vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft snel de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek exclusieve welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bijv. Clean Energy of UnitedConsumers kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en prettig. Op deze website vergaar je handige feiten en hulp t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Reduzum

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Reduzum? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, regiotoeslag, leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook verstrekken flink wat organisaties een royale welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €160 t/m €260. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Berkel en Rodenrijs.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aardig complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Reduzum juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna doorzoek je een tabel met de goedkoopste energie aanbieders. Je vindt zo gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten doorgevoerd. Advies nodig bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op de site vind je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 1.975 m³

Complete vergelijking

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Fenor tot Innova Energie.

Altijd de laagste prijs

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €225 per jaar.

Gelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Reduzum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via onze zoekmachine kan men binnen no-time energieprijzen Reduzum vergelijken. Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in en zoek onmiddellijk de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaalde leverancier? Klik dan op de merkpagina. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en check binnen no-time de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Klaaswaal afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Reduzum?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Reduzum juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Reduzum? Hieronder check je een ranglijst van gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco maar ook Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1700 kWh tot 3700 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: check altijd de condities van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Reduzum. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energiemaatschappij. Daarin tref je de geldige tarieven en voorwaarden (zoals vastrecht, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je oude energiecontract wordt opgezegd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” leverancier. Normaal gesproken doe je dit zo’n week voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” maatschappij geeft dit door aan de eerdere leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Reduzum. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Tevens krijg je te maken met de eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “stroom van Qwint“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Denk aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante opties zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De aanbieders reserveren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Leeuwarden.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Remeha, Vaillant, Nefit, Atag of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je jouw energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Reduzum

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Reduzum en betaal minder voor gas en licht!