Energieleveranciers Berkel en Rodenrijs Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Berkel en Rodenrijs vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek exclusieve aanbiedingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld E.ON of Qurrent kan afsluiten. Het oversluiten gaat makkelijk en probleemloos. Hieronder vergaar je toepasbare gegevens en support dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Berkel en Rodenrijs

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Berkel en Rodenrijs? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien bieden flink wat maatschappijen een vorstelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €170 tot €240. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Leusden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aardig flinke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Berkel en Rodenrijs mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Nadien volgt een opsomming met relevante energieleveranciers. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo doorgevoerd. Problemen bij het doorgeven van jouw verbruik? Hierna vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle populaire partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Pure Energie.

Besparen op je energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €455 per jaar.

A la minute overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Berkel en Rodenrijs

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via onze tool kan men onmiddellijk energieprijzen Berkel en Rodenrijs vergelijken. Vul postcode + huisnummer & gas/licht inschatting in en selecteer à la minute de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en bekijk ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Terhole afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Berkel en Rodenrijs?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Berkel en Rodenrijs mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Berkel en Rodenrijs? Op deze website doorzoek jij een tabel met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Eneco, Greenchoice, Essent, Pure Energie + Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers op basis van een verbruik van 2050 kWh tot 3100 kWh stroom en 1400 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over je maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: check uiteraard de condities van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Berkel en Rodenrijs. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe maatschappij. Daarin bekijk je alle tarieven en voorwaarden (denk hierbij aan leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Als het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Dat lopende contract wordt stopgezet. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieleverancier. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd iets voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar de “vroegere” leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Berkel en Rodenrijs. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Ook ontvang jij de eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “Qurrent 3 jaar contract“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Onder andere een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders halen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Lansingerland.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Remeha, Vaillant, Atag, Nefit of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval jij de energievraag kunt terugdringen kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Berkel en Rodenrijs

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Berkel en Rodenrijs en bezuinig op gas en licht!