Energieleveranciers Ospel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ospel vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen die jij via de sites van onder andere DELTA en Innova Energie kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Op de site lees je handige feiten en support ter ondersteuning bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ospel

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Ospel? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van aspecten als: stroom- en gasverbruik en locatie. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de energie jaarrekening: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien hanteren sommige maatschappijen een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €185 – €270. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Andijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aanzienlijk complexe berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ospel juli 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend vind je een resultatenpagina met de goedkoopste energie aanbieders. Je selecteert onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time gedaan. Problemen bij het invoeren van jullie energieverbruik? Hierna bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.950 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot aan Qwint.

Het goedkoopste contract

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €465 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Ospel

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij onze speciale vergelijker kun je eenvoudig energieprijzen Ospel vergelijken. Vul jouw locatie & energieverbruik in en bekijk probleemloos de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaald pakket? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en bekijk direct de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Hoog-Keppel afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Ospel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Ospel juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Ospel? Op deze website vind jij een ranglijst van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Greenchoice, NLE, Essent, Eneco maar ook Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie met een verbruik van 1550 kWh tot 3900 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: controleer ten alle tijde de opgestelde regels van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Ospel. Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe leverancier. Daarin zie je alle tarieven en regelgeving (denk aan vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Dat werkende energiecontract wordt stopgezet. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energiemaatschappij. Dikwijls doe je dit zo’n week voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Ospel. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Tevens incasseer jij de eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “abonnement bij Qwint“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn wind en zon (stroom). De meeste energieleveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen halen deze windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Nederweert.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Intergas, Vaillant, AWB, Nefit of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw energieconsumptie minimaliseert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Ospel

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Ospel en bezuinig op gas en licht!