Energieleveranciers Warten Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Warten vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Clean Energy en Innova Energie kunt gebruiken. Overstappen gaat moeiteloos en prettig. Op de site vind jij handige toelichtingen en tips dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Warten

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Warten? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en adres. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Tevens hanteren sommige aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €185 t/m €270. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Groeningen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met best een complexe rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Warten februari 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Dan vind je een resultatenpagina met beschikbare energiecontracten. Je selecteert meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten doorgevoerd. Advies nodig bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op deze website vind je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.800 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Anode Energie tot aan MAIN Energie.

Besparen op je energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Dit scheelt je zo €365 per jaar.

Gelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Warten

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van onze speciale vergelijker kun je rap energieprijzen Warten vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruik in, en bekijk vlug de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Dit vind je in de merkpagina. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en ontdek snel de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Oppenhuizen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Warten?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Warten februari 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Warten? Op energieleverancieractie.nl vind je een lijstje met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, NLE, Essent, Vattenfall maar ook Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Powerpeers met een verbruik van 2150 kWh tot 2650 kWh stroom en 1000 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: controleer wel de voorwaarden van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Warten. Als het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de aankomende energieleverancier. Aan de hand daarvan bekijk je de prijzen en bijkomende kosten (zoals energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Dat lopende pakket wordt opgezegd. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige maatschappij. Normaliter doe je dit zo’n week voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige leverancier stuurt de standen door naar je voormalige energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Warten. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Tevens ontvang jij een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “stroom en gas van UnitedConsumers“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders doen hier aan mee. De maatschappijen reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Leeuwarden.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een AWB, Vaillant, Atag, Intergas of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik minimaliseert levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Warten

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Warten en bespaar op gas en licht!