Energieleveranciers Warstiens Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Warstiens vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft snel de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel aantrekkelijke acties die men standaard niet bij o.a. Huismerk Energie en Powerpeers ontvangt. Overstappen gaat handig en rap. Op de site bekijk je toepasbare gegevens en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Warstiens

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Warstiens? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: energieverbruik en woonplaats. Ook moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de energienota. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien bieden veel bedrijven een royale welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €170 t/m €200. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Groenekan.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft nogal een ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Warstiens juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Nadien vind je een lijst met relevante energie aanbieders. Je vindt zo simpel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Hulp nodig bij het schatten van je gas & licht gebruik? Op deze website detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 600 m³
2 personen 2.125 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 1.900 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Engie tot Leon Zeewolde.

Besparen op de energienota

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €385 per jaar.

Probleemloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Warstiens

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze zoekmachine kun je à la minute energieprijzen Warstiens vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook gas/licht inschatting in en selecteer probleemloos de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Dit vind je in site van de leverancier. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en vergelijk ogenblikkelijk de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Opmeer afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Warstiens?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Warstiens juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Warstiens? Nu doorzoek jij een lijstje met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, NLE, Vattenfall, Essent, Pure Energie + Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Budget Energie op basis van een verbruik van 2100 kWh tot 4150 kWh stroom en 900 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: controleer zeker even de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Warstiens. Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe organisatie. Aan de hand daarvan lees je de kosten en kleine lettertjes (zoals netbeheerkosten, leveringkosten, vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je gratis en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Het oude energiepakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieleverancier. Dikwijls dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij communiceert dit weer richting de eerdere leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Warstiens. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Bovendien krijg je te maken met de eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “stroom en gas van Qwint“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De aanbieders kopen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Leeuwarden.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een AWB, Vaillant, Atag, Nefit of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je het verbruik van energie minimaliseert kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Warstiens

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Warstiens en bezuinig op gas en licht!