Energieleveranciers Warmenhuizen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Warmenhuizen vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek unieke aanbiedingen die je niet via de website van bijv. Eneco en Vandebron ontvangt. Overstappen van energie gaat eenvoudig en probleemloos. Hieronder lees je handige feiten en adviezen voor het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Warmenhuizen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Warmenhuizen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en locatie. Bovendien moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de energie jaarrekening: energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens hanteren sommige maatschappijen een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €175 t/m €215. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Griendtsveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met best een flinke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Warmenhuizen april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Hierna volgt een overzicht met relevante energiecontracten. Jij kiest direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Tips gebruiken bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl check je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 725 m³
2 personen 2.475 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle grote providers vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Vattenfall.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €235 per jaar.

A la minute overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Warmenhuizen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kan jij vlug energieprijzen Warmenhuizen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook stoom/gas verbruik in en vind binnen no-time de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Dit vind je in site van de leverancier. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en achterhaal binnen no-time de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Ophemert afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Warmenhuizen?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Warmenhuizen april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Warmenhuizen? Hier bekijk je een aantal van veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Greenchoice, NLE, Pure Energie en ook Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1900 kWh t/m 3950 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: bekijk wel de voorschriften van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Warmenhuizen. Nadat jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde maatschappij. Daarin tref jij alle tarieven en extra regels (denk hierbij aan vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Dat vorige energiepakket wordt stopgezet. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Normaliter gebeurt dit zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 15 dagen na de overstap. Jouw aanstaande maatschappij stuurt de standen door naar je voormalige aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Warmenhuizen. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Daarbij krijgen jullie een eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “stroom en gas van Oxxio“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zon en wind (energie). De meeste maatschappijen doen hier aan mee. De leveranciers importeren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Schagen.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met AWB, Vaillant, Remeha, Intergas of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je het verbruik van energie minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Warmenhuizen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Warmenhuizen en bespaar op gas en licht!