Energieleveranciers Griendtsveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Griendtsveen vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel unieke acties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Essent of Powerpeers kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Op de site vind jij handige toelichtingen en tips dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Griendtsveen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Griendtsveen? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien geven sommige leveranciers een vorstelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €165 tot €225. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Radio Kootwijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aardig ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Griendtsveen juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Hierna check je een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo gedaan. Moeite bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op deze pagina vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Budget Energie tot aan Qwint.

Besparen op je energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €265 per jaar.

Een snelle overstap

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Griendtsveen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij energieleverancieractie.nl kun je à la minute energieprijzen Griendtsveen vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in, en kies vlug het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaald pakket? Ga dan verder naar site van de leverancier. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen hiernaast en check rap de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Ammerzoden afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Griendtsveen?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Griendtsveen juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Griendtsveen? Onder dit stukje doorzoek jij een lijstje met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice maar ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, ENGIE berekend met een consumptie van 2200 kWh – 3250 kWh stroom plus 850 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw huidige leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: bekijk altijd de voorschriften van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Griendtsveen. Op het moment dat je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande energieleverancier. Aan de hand daarvan vind je alle tarieven en bijkomende kosten (denk hierbij aan regiotoeslag, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw oude contract wordt opgezegd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige leverancier. Dikwijls gebeurt dit vlak voor de datum van overstap, maar het kan ook best 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Griendtsveen. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Daarnaast ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “Vattenfall tarieven“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de maatschappijen doen hier aan mee. De organisaties bestellen zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Horst aan de Maas.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een AWB, Vaillant, Remeha, Atag of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij de energievraag minimaliseert zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Griendtsveen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Griendtsveen en bezuinig op gas en licht!