Energieleveranciers Ophemert Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ophemert vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek aantrekkelijke welkomstkortingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Essent en Vattenfall kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en prettig. Op deze pagina vergaar je toepasbare details en adviezen voor het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ophemert

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Ophemert? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroomverbruik en postcode. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien gunnen enkele leveranciers een flinke welkomstkorting voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €125 tot +/- €195. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Ammerzoden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aardig ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ophemert juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Nadien vind je een tabel met de beste energiebedrijven. Je vindt zo handig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is zo gedaan. Moeite bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op deze pagina detecteer je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.050 m³

Compleet aanbod

Alle erkende partijen vergelijken. Van E.ON tot en met UnitedConsumers.

Het goedkoopste contract

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €275 per jaar.

A la minute overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Ophemert

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van energieleverancieractie.nl kan jij vlug energieprijzen Ophemert vergelijken. Voer je adres en verbruiksgegevens in, en kies rap het goedkoopste pakket. Meer weten over een zeker pakket? Bekijk dan de merkpagina. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en ontdek eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Holthone afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Ophemert?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Ophemert juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Ophemert? Hier bekijk je een tabel met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Vattenfall, NLE, Essent, Eneco maar ook ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie berekend met een consumptie van 1900 kWh t/m 2550 kWh stroom en 850 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: bekijk altijd de opgestelde regels van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Ophemert. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de gekozen organisatie. Hierin vind je de prijzen en regelgeving (denk aan netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Het vorige gas en stroom pakket wordt stopgezet. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energieleverancier. In de regel gebeurt dit vlak voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige energieaanbieder geeft dit door aan je voormalige maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Ophemert. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Daarnaast krijg je te maken met de eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “abonnement bij Innova Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zonnestroom en windenergie. Veel energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen halen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Neerijnen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Intergas, Vaillant, Atag, Remeha of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je het verbruik van energie vermindert kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Ophemert

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Ophemert en betaal minder voor gas en licht!