Energieleveranciers Holthone Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Holthone vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel aantrekkelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Eneco of Qwint kunt gebruiken. Overstappen gaat moeiteloos en snel. Hier doorzoek jij toepasbare details en support ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Holthone

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Holthone? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woning. Ook moet je verder kijken dan exclusief de energiekosten. Dat bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Tevens hanteren veel leveranciers een aantrekkelijke welkomstkorting bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €110 tot €220. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Sint-Annaland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een behoorlijk complexe calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Holthone juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Nadien check je een overzicht met relevante energiebedrijven. Je selecteert rap de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is zo geregeld. Moeite bij het schatten van je gas & licht gebruik? Hier check je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Clean Energy tot aan Leon Zeewolde.

Besparen op je energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €405 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Holthone

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een goedkoop pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van de vergelijker kun je ogenblikkelijk energieprijzen Holthone vergelijken. Geef je woongegevens plusstoom/gas verbruik in en zoek direct de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaalde leverancier? Klik dan op site van de leverancier. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en bekijk meteen de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Borne afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Holthone?

 1. Voer jouw locatie in (Overijssel)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Holthone juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Holthone? Onder dit stukje vind je een ranglijst van beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Vattenfall maar uiteraard ook Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio op basis van een verbruik van 1800 kWh tot 4450 kWh stroom en 950 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: achterhaal ten alle tijde de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Holthone. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende organisatie. In deze mail of brief vind jij de kosten en regelgeving (denk hierbij aan verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het oude pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Meestal wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de datum van overstap, echter soms ook tot 15 dagen na de overstapdatum. De toekomstige maatschappij speelt de standen door aan de eerdere energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Holthone. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Tevens krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Engie voor gas en stroom“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zon en wind (energie). De meeste aanbieders van energie doen hier aan mee. De bedrijven bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Hardenberg.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Remeha, Atag, AWB, Nefit of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Overijssel.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik minimaliseert kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Holthone

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Holthone en betaal minder voor gas en licht!