Energieleveranciers Warfstermolen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Warfstermolen vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek speciale acties die je niet via de website van bijv. Eneco en Qurrent kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en prettig. Op energieleverancieractie.nl vergaar je praktische details en hulp voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Warfstermolen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Warfstermolen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: energieverbruik en adres. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Ook hanteren sommige leveranciers een gulle welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €160 tot €245. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Grevenbicht.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een aardig gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Warfstermolen mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Daarna tref jij een resultatenpagina met relevante energiecontracten. Je treft simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time geregeld. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op deze pagina vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 bewoner 1.850 kWh 675 m³
2 personen 2.300 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Pure Energie.

Altijd de laagste prijs

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €415 per jaar.

Gelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Warfstermolen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kan jij ogenblikkelijk energieprijzen Warfstermolen vergelijken. Geef je woongegevens plusstoom/gas verbruik in en selecteer vlug de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zeker contract? Klik dan op de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal rap de meest geschikte of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Opende afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Warfstermolen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Warfstermolen mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Warfstermolen? Hieronder vind je een ranglijst van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Vattenfall, NLE, Eneco + Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1500 kWh t/m 4400 kWh stroom en 850 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over je leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: achterhaal zeker even de condities van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Warfstermolen. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energieaanbieder. Hierin tref je de kosten en extra regels (denk aan opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Het werkende energiepakket zal worden opgezegd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: ga je van woning wisselen? Jij zult dan meestal het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energieleverancier. Normaal gesproken gebeurt dit vlak voor de datum van overstap, echter soms ook tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energieaanbieder geeft dit door aan de eerdere energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Warfstermolen. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Ook incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “stroom en gas van Vattenfall“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Onder andere gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energieleveranciers doen hier aan mee. De bedrijven reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met AWB, Vaillant, Remeha, Intergas of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je het verbruik van energie kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Warfstermolen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Warfstermolen en betaal minder voor gas en licht!