Energieleveranciers Grevenbicht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Grevenbicht vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstacties die men standaard niet bij onder andere Clean Energy en Vattenfall kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en probleemloos. Hieronder vergaar je nuttige gegevens en support t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Grevenbicht

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Grevenbicht? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van factoren als: energieverbruik en woonplaats. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten: het telt allemaal mee. Daarnaast verstrekken enkele maatschappijen een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €90 tot +/- €190. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Radewijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Grevenbicht juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Dan vind je een opsomming met de meest voordelige energiebedrijven. Jij kiest direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Moeite bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Hier vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.950 kWh 600 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot aan Qwint.

Altijd de laagste prijs

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €435 per jaar.

Een snelle overstap

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Grevenbicht

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij onze zoekmachine kan men eenvoudig energieprijzen Grevenbicht vergelijken. Vul postcode + huisnummer & gas/licht inschatting in en vind binnen no-time de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zekere aanbieder? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en vergelijk à la minute de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Ammerstol afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Grevenbicht?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Grevenbicht juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Grevenbicht? Op de site bekijk je een ranglijst van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice + Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent met een verbruik van 2150 kWh tot 2550 kWh stroom en 900 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over je energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Tip: bekijk wel de voorschriften van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Grevenbicht. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de aankomende leverancier. Hierin tref jij alle tarieven en regelgeving (zoals vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Dat lopende pakket zal worden beëindigd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige aanbieder. Gewoonlijk doe je dit zo’n week voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar de “vroegere” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Grevenbicht. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verhogen. Voorts ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “Noordelijk Lokaal Duurzaam tarieven“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven bestellen windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Sittard-Geleen.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een AWB, Vaillant, Intergas, Remeha of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Grevenbicht

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Grevenbicht en betaal minder voor gas en licht!