Energieleveranciers Radewijk Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Radewijk vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel speciale kortingsacties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Budget Energie en Innova Energie kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en vlug. Op deze pagina vind jij functionele details en handreikingen bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Radewijk

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Radewijk? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van factoren als: energieverbruik en adres. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energiekosten. Dit bepaalt slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder schenken de meeste maatschappijen een vorstelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €80 – €290. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Berg en Terblijt.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een aanzienlijk moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Radewijk juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Daarna check je een lijst met relevante energiecontracten. Je treft rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gedaan. Hulp nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op deze pagina vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.825 kWh 750 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle grote providers vergelijken. Van Budget Energie tot aan NLE.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €505 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Radewijk

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. energieleverancieractie.nl kunnen jullie direct energieprijzen Radewijk vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in, en vind rap de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald contract? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en check eenvoudig de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Kerkenveld afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Radewijk?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Overijssel)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Radewijk juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Radewijk? Op deze pagina bekijk je een ranglijst van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco en natuurlijk Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers gerekend met een verbruik van 1800 kWh t/m 4500 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met je energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: controleer altijd de voorwaarden van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Radewijk. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen organisatie. Aan de hand daarvan vind je de overeengekomen kosten en condities (denk aan energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Jouw vorige gas en stroom pakket wordt opgezegd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande leverancier. Normaal gesproken gebeurt dit vlak voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstap. De toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar jouw oude leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Radewijk. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Daarbij incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “stroom van HVC“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante opties zijn wind en zon (stroom). Veel van de energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De maatschappijen importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken plus het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Hardenberg.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Overijssel.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je het verbruik van energie vermindert zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Radewijk

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Radewijk en bespaar op gas en licht!