Energieleveranciers Kerkenveld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kerkenveld vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle unieke acties die jij via de sites van bijv. De Vastelastenbond of Qwint kunt gebruiken. Overstappen gaat handig en rap. Op deze pagina vind je bruikbare details en adviezen ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Kerkenveld

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Kerkenveld? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van factoren als: energieconsumptie en postcode. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, vastrecht, aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook bieden enkele leveranciers een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €90 tot +/- €250. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Ten Post.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een aanzienlijk ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kerkenveld juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Dan volgt een overzicht met de beste energie aanbieders. Je vindt zo snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time gepiept. Advies nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze pagina vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 650 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Powerpeers.

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €355 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Kerkenveld

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij de vergelijker kan jij snel energieprijzen Kerkenveld vergelijken. Voer je adres plusenergieverbruik in en zoek binnen no-time het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker contract? Dit vind je in de merkpagina. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en check ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in De Knipe afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Kerkenveld?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Kerkenveld juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Kerkenveld? Op deze website vind jij een lijstje met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Vattenfall + ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 2200 kWh tot 2700 kWh stroom plus 950 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: check zeker even de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Kerkenveld. Als het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de aankomende maatschappij. Daarin tref je de kosten en extra regels (bijvoorbeeld verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Jullie vorige contract zal worden opgezegd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige leverancier. In de regel wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de ingangsdatum, maar het kan ook best twee weken na de overstap. Jouw toekomstige energiemaatschappij speelt de standen door aan de eerdere maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Kerkenveld. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Tevens krijg je een overzicht + eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “prijzen vergelijken van Energieflex“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel leveranciers werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen halen deze zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente De Wolden.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Atag, Remeha, Nefit, Intergas of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je het verbruik van energie kan verlagen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Kerkenveld

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Kerkenveld en bespaar op gas en licht!