Energieleveranciers Ten Post Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ten Post vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel speciale kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Clean Energy of NLE kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en snel. Op deze website lees je functionele feiten en tips ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ten Post

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Ten Post? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: stroom- en gas consumptie en woning. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Verder geven sommige leveranciers een royale welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €145 – €200. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Dwingeloo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over best een gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ten Post april 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Hierna check je een opsomming met beschikbare energiecontracten. Je ontdekt handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Problemen bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze website check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 725 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 1.925 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke providers vergelijken. Van Greenchoice tot en met Vattenfall.

Vind het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €455 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Ten Post

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van onze zoekmachine kunnen jullie vlug energieprijzen Ten Post vergelijken. Voer je adres plusenergieverbruik in en zoek binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Klik dan op de overkoepelende merksite. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en ontdek meteen de beste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Montfort afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Ten Post?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Ten Post april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Ten Post? Onder dit stukje lees je een aantal van beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Eneco, NLE, Vattenfall, Essent maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio gerekend met een verbruik van 1700 kWh tot 4100 kWh stroom en 1200 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over je energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: achterhaal altijd de voorschriften van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Ten Post. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende maatschappij. Daarin bekijk jij alle tarieven en regelgeving (onder andere opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat werkende pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande maatschappij. In de meeste gevallen doe je dit zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande maatschappij speelt de standen door aan jouw oude energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Ten Post. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon wijzigen. Bovendien ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “contract afsluiten bij De Vastelastenbond“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Het gros van de aanbieders van energie doen hier aan mee. De leveranciers halen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Ten Boer.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Vaillant, AWB, Intergas, Remeha of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Ten Post

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Ten Post en bespaar op gas en licht!