Energieleveranciers Montfort Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Montfort vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle tijdelijke acties die je niet via de website van aanbieders zoals Fenor of MAIN Energie ontvangt. Overstappen van energie gaat eenvoudig en snel. Op deze website bekijk je nuttige toelichtingen en hulp ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Montfort

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Montfort? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van indicatoren zoals: energieverbruik en woning. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien gunnen veel maatschappijen een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €170 tot +/- €280. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Wijnbergen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een aanzienlijk ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Montfort mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Dan check je een lijst met de beste energie aanbieders. Je selecteert à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel geregeld. Hulp nodig bij het invoeren van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 675 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Leon Zeewolde.

Bekijk het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €295 per jaar.

Razendsnel overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Montfort

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze tool kan jij direct energieprijzen Montfort vergelijken. Vul postcode + huisnummer en stoom/gas verbruik in en zoek snel de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zekere leverancier? Klik dan op website van de aanbieder. Check nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en achterhaal binnen no-time de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Gilze afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Montfort?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Montfort mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Montfort? Op deze website bekijk je een ranglijst van meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Eneco, Essent, NLE, Vattenfall + Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Qurrent op basis van een verbruik van 2200 kWh – 3900 kWh stroom en 900 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: controleer uiteraard de voorschriften van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Montfort. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energieleverancier. In dit schrijven zie jij afgesproken prijzen en bijkomende kosten (zoals aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Jouw oude energiepakket wordt beëindigd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” leverancier. In de regel wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de overstapdatum. De nieuwe energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Montfort. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Tevens ontvangen jullie de eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “energieleverancier Cogas“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zon en wind (energie). Het gros van de energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De organisaties halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Roerdalen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Nefit, Vaillant, Atag, Remeha of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij de energievraag kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Montfort

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Montfort en bespaar op gas en licht!