Energieleveranciers Gilze Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gilze vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel tijdelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Energieflex of Oxxio kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en rap. Op de site bekijk je handige feiten en adviezen dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Gilze

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Gilze? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en adres. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien schenken sommige bedrijven een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €120 tot €260. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Piershil.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aanzienlijk complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gilze mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Nadien volgt een tabel met relevante energiebedrijven. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo gepiept. Problemen bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.925 kWh 650 m³
2 personen 2.375 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Anode Energie tot Qwint.

Het goedkoopste contract

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €405 per jaar.

Makkelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Gilze

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via onze speciale vergelijker kan je vlug energieprijzen Gilze vergelijken. Voer je adres & verbruiksgegevens in, en bekijk binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan site van de leverancier. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk onmiddellijk de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Aerdt afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Gilze?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Gilze mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Gilze? Op deze pagina lees je een lijstje met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, NLE maar uiteraard ook Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Oxxio met een verbruik van 1500 kWh tot 2800 kWh stroom plus 1100 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: doorzoek uiteraard de voorwaarden van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Gilze. Als je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande leverancier. Aan de hand daarvan zie je alle tarieven en bijkomende kosten (denk aan verbruikskosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Je lopende energiepakket wordt beëindigd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan gewoonlijk het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” maatschappij. Doorgaans dien je dit te doen vlak voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen na de overstapdatum. De nieuwe energieleverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Gilze. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Daarnaast krijg je te maken met een eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Enexis prijzen“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zon en wind (energie). Het gros van de energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De leveranciers halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Gilze en Rijen.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een AWB, Atag, Intergas, Nefit of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij de energievraag weet te beperken heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Gilze

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Gilze en bespaar op gas en licht!