Energieleveranciers Piershil Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Piershil vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle unieke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Energieflex en Vattenfall kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en prettig. Hieronder vergaar je handige toelichtingen en support bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Piershil

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Piershil? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroom consumptie en adres. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien schenken flink wat leveranciers een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €115 tot +/- €215. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Beekbergen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft best een moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Piershil april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens volgt een lijst met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je treft moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo geregeld. Tips gebruiken bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hier tref jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 600 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 1.975 m³

Complete vergelijking

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van DELTA tot en met Vattenfall.

Flink besparen op jouw energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €275 per jaar.

Makkelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Piershil

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. de vergelijker kan je probleemloos energieprijzen Piershil vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruik in, en zoek meteen het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en achterhaal binnen no-time de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Jubbega afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Piershil?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Piershil april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Piershil? Nu vind je een lijstje met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Vattenfall maar uiteraard ook Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie berekend met een consumptie van 2100 kWh tot 4100 kWh stroom en 1150 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over je leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: check wel de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Piershil. Wanneer jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende energieleverancier. Aan de hand daarvan tref je de prijzen en condities (denk aan vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Jullie actuele contract wordt opgezegd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande energieaanbieder. In de meeste gevallen moet dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de dag van overstappen. De toekomstige aanbieder geeft dit door aan de eerdere aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Piershil. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Ook krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “vergelijk direct Qwint“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Het gros van de aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De organisaties halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Korendijk.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Remeha, Atag, AWB, Vaillant of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Piershil

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Piershil en betaal minder voor gas en licht!