Energieleveranciers Jubbega Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Jubbega vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel speciale aanbiedingen die je niet via de website van bedrijven als Eneco of Powerpeers kunt vinden. Overstappen van energie gaat handig en prettig. Hier bekijk je bruikbare toelichtingen en hulp dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Jubbega

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Jubbega? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast hanteren flink wat bedrijven een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €170 – €250. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Striep.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over best een moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Jubbega april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens check je een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gepiept. Advies nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hier check je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 750 m³
2 personen 2.375 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 1.900 m³

Alle aanbieders

Alle grote partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met HVC.

Makkelijk besparen op energie

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €245 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Jubbega

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels energieleverancieractie.nl kan men ogenblikkelijk energieprijzen Jubbega vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + energieverbruik in en kies direct de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaald contract? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en ontdek à la minute de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Cromvoirt afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Jubbega?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Jubbega april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Jubbega? Hier vind je een tabel met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, NLE, Greenchoice, Eneco en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio met een verbruik van 1700 kWh tot 3650 kWh stroom plus 1200 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: achterhaal altijd de voorwaarden van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Jubbega. Als jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen energieleverancier. In dit schrijven bekijk jij de geldige tarieven en voorwaarden (onder andere vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Jouw oude gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: ga je van woning wisselen? Jij zult dan in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energieleverancier. Gewoonlijk moet dit iets voor de overstapdatum, maar het kan ook best 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energieleverancier geeft dit door aan jouw oude energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Jubbega. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verlagen. Bovendien incasseer jij een eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “energie vergelijken bij Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn zon en wind (energie). Bijna alle leveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven bestellen zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Heerenveen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Remeha, AWB, Vaillant, Intergas of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw eigen verbruik kunt minderen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Jubbega

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Jubbega en betaal minder voor gas en licht!