Energieleveranciers Aerdt Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Aerdt vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel aantrekkelijke acties die jij niet via de normale weg bij onder andere Engie of Innova Energie kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en is zo gepiept. Hier bekijk je functionele informatie en handreikingen voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Aerdt

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Aerdt? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en woning. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien hanteren flink wat bedrijven een flinke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €170 tot €235. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Jubbega.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een behoorlijk flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Aerdt mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarna doorzoek je een opsomming met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel gedaan. Hulp nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op de site vind je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 625 m³
2 personen 2.275 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 2.025 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van E.ON tot en met Qwint.

Besparen op de energienota

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €275 per jaar.

Razendsnel overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Aerdt

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze speciale vergelijker kun jij meteen energieprijzen Aerdt vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruiksgegevens in, en selecteer eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald contract? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en signaleer rap de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Sevenum afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Aerdt?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Aerdt mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Aerdt? Hieronder bekijk je een aantal van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Pure Energie, Essent, Eneco, Greenchoice + ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1850 kWh t/m 2800 kWh stroom en 1000 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: check wel de condities van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Aerdt. Zodra het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe maatschappij. Aan de hand daarvan bekijk jij afgesproken prijzen en condities (bijvoorbeeld vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Het actuele energiepakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande energiemaatschappij. In de meeste gevallen moet dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot twee weken na de overstap. Jouw aanstaande leverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Aerdt. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Daarbij ontvang je een overzicht + eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “Pure Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn wind en zon (stroom). Veel van de energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Rijnwaarden.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Intergas, Atag, Remeha, AWB of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines genereren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je het verbruik van energie kunt terugdringen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Aerdt

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Aerdt en betaal minder voor gas en licht!