Energieleveranciers De Knipe Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Knipe vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek tijdelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Anode Energie en Vrijopnaam kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en prettig. Hieronder vergaar je nuttige aanwijzingen en hulp bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier De Knipe

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in De Knipe? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en adres. Bovendien moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, leveringkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Ook bieden sommige maatschappijen een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €105 tot €190. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Montfort.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met best een flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Knipe mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens volgt een overzicht met relevante energiecontracten. Jij kiest meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten doorgevoerd. Tips gebruiken bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hier vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 750 m³
2 personen 2.250 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Fenor tot Pure Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €315 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in De Knipe

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van onze speciale vergelijker kan jij eenvoudig energieprijzen De Knipe vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruiksgegevens in, en zoek ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde leverancier? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en achterhaal direct de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Waaksens afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in De Knipe?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in De Knipe mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in De Knipe? Op energieleverancieractie.nl vind je een aantal van gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Essent, Pure Energie, Eneco, Vattenfall maar uiteraard ook Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Qurrent op basis van een verbruik van 2350 kWh – 3150 kWh stroom en 700 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw huidige maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: doorzoek altijd de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in De Knipe. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde leverancier. In dit schrijven tref je alle tarieven en regelgeving (denk aan verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Je huidige contract wordt opgezegd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige maatschappij. Normaliter gebeurt dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energieleverancier geeft dit door aan jouw oude maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in De Knipe. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Daarnaast ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Clean Energy actie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante opties zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen importeren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Heerenveen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Atag, AWB, Remeha, Nefit of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij de energievraag kan verlagen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in De Knipe

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in De Knipe en bezuinig op gas en licht!