Energieleveranciers Warder Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Warder vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek exclusieve aanbiedingen die men standaard niet bij onder andere Budget Energie en Qwint kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en vlug. Hieronder vergaar je nuttige informatie en adviezen dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Warder

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Warder? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van aspecten als: energieconsumptie en postcode. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast hanteren de meeste leveranciers een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €165 tot €220. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Grathem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een behoorlijk complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Warder juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend vind je een resultatenpagina met de beste energieleveranciers. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Problemen bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 2.100 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende partijen vergelijken. Van Clean Energy tot Innova Energie.

Flink besparen op jouw energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €265 per jaar.

A la minute overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Warder

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze tool kan je meteen energieprijzen Warder vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusstoom/gas verbruik in en zoek à la minute het goedkoopste pakket. Meer info over een zekere aanbieder? Dit vind je in site van de leverancier. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk meteen de beste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Oostzaan afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Warder?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Warder juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Warder? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een lijstje met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie en ook Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie berekend met een consumptie van 2150 kWh tot 2850 kWh stroom en 1300 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jullie actuele leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: bekijk wel de kleine lettertjes van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Warder. Nadat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe aanbieder. In dit schrijven tref jij afgesproken prijzen en kleine lettertjes (denk aan vastrecht, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Het werkende energiecontract wordt opgezegd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Jij zult dan normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energiemaatschappij. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen na de overstapdatum. De nieuwe energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Warder. Hiervoor krijg je een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Daarnaast ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “stroom en gas van MAIN Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energiemaatschappijen doen hier aan mee. De maatschappijen halen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Zeevang.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een AWB, Vaillant, Remeha, Atag of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw energieconsumptie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Warder

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Warder en bespaar op gas en licht!