Energieleveranciers Oostzaan Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oostzaan vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel unieke aanbiedingen die je niet via de website van bijv. Engie of MAIN Energie kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Hier vergaar je praktische feiten en tips ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oostzaan

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Oostzaan? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woning. Bovendien moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien geven sommige aanbieders een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €135 tot €215. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken America.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een behoorlijk complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oostzaan juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien volgt een tabel met de meest voordelige energiemaatschappijen. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Problemen bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina vind je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 650 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Clean Energy tot MAIN Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €335 per jaar.

Probleemloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oostzaan

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via onze zoekmachine kan men eenvoudig energieprijzen Oostzaan vergelijken. Geef je woongegevens + stoom/gas verbruik in en bekijk eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en achterhaal binnen no-time de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Holsloot afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Oostzaan?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Oostzaan juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Oostzaan? Onder dit stukje vind je een lijstje met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Eneco, Pure Energie, Vattenfall, NLE maar uiteraard ook Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl met een verbruik van 2300 kWh – 4250 kWh stroom plus 1150 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: achterhaal ten alle tijde de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Oostzaan. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de nieuwe maatschappij. Hierin lees jij afgesproken prijzen en bijkomende kosten (bijvoorbeeld vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het actuele energiepakket wordt stopgezet. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: ga je verhuizen? Je moet dan zelf in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande maatschappij. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd vlak voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de dag van overstappen. De nieuwe leverancier stuurt de standen door naar je voormalige energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Oostzaan. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Voorts incasseer je de eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “abonnement bij Fenor“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen kopen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Oostzaan.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Intergas, Vaillant, Atag, Nefit of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je het verbruik van energie reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Oostzaan

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Oostzaan en bezuinig op gas en licht!