Energieleveranciers Holsloot Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Holsloot vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle exclusieve welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij o.a. Eneco of Vandebron kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Hieronder doorzoek jij nuttige aanwijzingen en tips voor het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Holsloot

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Holsloot? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en locatie. Daarnaast moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, leveringkosten: het telt allemaal mee. Tevens bieden de meeste maatschappijen een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €120 – €260. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Sint Nicolaasga.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een aanzienlijk moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Holsloot april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Daarop volgt een opsomming met de goedkoopste energiecontracten. Je vindt zo simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo doorgevoerd. Problemen bij het schatten van jouw verbruik? Op deze website check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.825 kWh 600 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Clean Energy tot aan Qwint.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €405 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Holsloot

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. onze speciale vergelijker kan je probleemloos energieprijzen Holsloot vergelijken. Vul jouw locatie en verbruiksgegevens in, en bekijk ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en achterhaal eenvoudig de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Borger afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Holsloot?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Holsloot april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Holsloot? Hieronder vind jij een aantal van meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Essent, NLE, Greenchoice maar ook ENGIE, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie berekend met een consumptie van 2050 kWh tot 4150 kWh stroom en 1100 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: bekijk zeker even de opgestelde regels van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Holsloot. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de geselecteerde aanbieder. In dit schrijven vind jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (zoals leveringkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Het oude gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energieaanbieder. Normaal gesproken dien je dit te doen iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot twee weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieleverancier communiceert dit weer richting de eerdere energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Holsloot. Je kunt rekenen op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Bovendien krijg je te maken met de eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “E.ON voor gas en stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Denk aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de leveranciers doen hier aan mee. De bedrijven importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Coevorden.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Remeha, Atag, AWB, Intergas of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je het verbruik van energie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Holsloot

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Holsloot en bespaar op gas en licht!