Energieleveranciers Grathem Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Grathem vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel speciale welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Greenchoice of Leon Zeewolde ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en vlug. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij functionele gegevens en tips voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Grathem

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Grathem? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: energieconsumptie en woonplaats. Ook moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast bieden sommige leveranciers een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €170 tot €260. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Raamsdonk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aardig gecompliceerde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Grathem juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Dan vind je een opsomming met relevante energiebedrijven. Je vindt zo direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is zo gedaan. Moeite bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.800 kWh 750 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot NLE.

Bekijk het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €475 per jaar.

Gelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Grathem

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. onze speciale vergelijker kunnen jullie meteen energieprijzen Grathem vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en energieverbruik in en selecteer moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan website van de aanbieder. Check nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en bekijk onmiddellijk de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in America afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Grathem?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Grathem juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Grathem? Op de site lees je een aantal van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Essent, NLE, Greenchoice, Pure Energie en ook ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio met een verbruik van 2100 kWh t/m 4150 kWh stroom en 1000 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: achterhaal altijd de voorschriften van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Grathem. Als je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de gekozen energieleverancier. Aan de hand daarvan lees jij de kosten en voorwaarden (zoals regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat oude energiepakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energieaanbieder. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” aanbieder communiceert dit weer richting je voormalige aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Grathem. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verlagen. Tevens incasseer je de eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “Leon Zeewolde tarieven“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De bedrijven bestellen zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op het dak of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Leudal.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een AWB, Vaillant, Intergas, Nefit of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je het verbruik van energie weet te verkleinen heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Grathem

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Grathem en betaal minder voor gas en licht!