Energieleveranciers Raamsdonk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Raamsdonk vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft vlug de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle unieke acties die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Huismerk Energie of Pure Energie kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en rap. Hier bekijk je functionele aanwijzingen en hulp ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Raamsdonk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Raamsdonk? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woning. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energiekosten. Deze bepalen slechts ten dele je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Verder geven enkele maatschappijen een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €140 tot €290. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Benthuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aardig ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Raamsdonk mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Daarna tref jij een opsomming met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je vindt zo gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time gepiept. Advies nodig bij het schatten van jouw verbruik? Op deze website detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.950 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 1.975 m³

Alle organisaties

Alle gangbare providers vergelijken. Van Fenor tot MAIN Energie.

Besparen op je energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €435 per jaar.

Razendsnel overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Raamsdonk

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via onze zoekmachine kan men ogenblikkelijk energieprijzen Raamsdonk vergelijken. Voer je adres + gas/licht inschatting in en kies onmiddellijk het goedkoopste contract. Meer details over een bepaald contract? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en ontdek rap de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Kelpen-Oler afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Raamsdonk?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Raamsdonk mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Raamsdonk? Nu doorzoek jij een opsomming met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent maar uiteraard ook ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1850 kWh – 3800 kWh stroom en 1200 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: controleer wel de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Raamsdonk. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe leverancier. Daarin tref jij de kosten en extra regels (denk aan netbeheerkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Je lopende gas en stroom pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande leverancier. In de meeste gevallen dien je dit te doen een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energieleverancier stuurt de standen door naar jouw oude energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Raamsdonk. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon wijzigen. Tevens ontvangen jullie de eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “stroom van Fenor“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De organisaties reserveren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Geertruidenberg.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Remeha, Vaillant, AWB, Atag of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je jouw energieconsumptie minimaliseert levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Raamsdonk

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Raamsdonk en betaal minder voor gas en licht!