Energieleveranciers Benthuizen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Benthuizen vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek unieke kortingsacties die je niet via de website van o.a. Essent en Leon Zeewolde kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en zonder problemen. Op de site vind jij functionele informatie en adviezen dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Benthuizen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Benthuizen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Verder moet je verder kijken dan enkel de energiekosten. Dit bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden enkele organisaties een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €140 tot €225. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Lellens.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een aardig gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Benthuizen juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Nadien check je een tabel met relevante energiebedrijven. Je treft rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Problemen bij het schatten van jouw verbruik? Hier check je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 700 m³
2 personen 2.300 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 2.075 m³

Alle pakketten

Alle grote organisaties vergelijken. Van Energieflex tot en met UnitedConsumers.

Besparen op je energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €475 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Benthuizen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van de vergelijker kan jij rap energieprijzen Benthuizen vergelijken. Voer je adres en energieverbruik in en kies onmiddellijk de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Bekijk dan website van de aanbieder. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer snel de meest geschikte of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Teerns afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Benthuizen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Benthuizen juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Benthuizen? Hieronder lees je een aantal van beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Eneco maar ook Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2350 kWh t/m 3550 kWh stroom en 700 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: bekijk wel de condities van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Benthuizen. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe maatschappij. In deze mail of brief bekijk je de geldige tarieven en bijkomende kosten (denk hierbij aan leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Dat lopende gas & licht pakket wordt beëindigd. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieaanbieder. In de regel moet dit iets voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook twee weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Benthuizen. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Bovendien krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “Essent 3 jaar contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn opties zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energie-aanbieders doen hier aan mee. De organisaties bestellen zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Remeha, Atag, Nefit, Vaillant of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder doet hier aan mee. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw eigen verbruik kunt terugdringen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Benthuizen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Benthuizen en bespaar op gas en licht!