Energieleveranciers Lellens Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lellens vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle speciale kortingsacties die jij via de sites van bijv. Energiedirect.nl en Qwint kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Op de site bekijk je functionele gegevens en hulp dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Lellens

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Lellens? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door factoren als: energieconsumptie en locatie. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Tevens hanteren flink wat leveranciers een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €150 – €275. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Veldhoven.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met nogal een flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lellens juli 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Daarop doorzoek je een tabel met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je treft binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten rond gemaakt. Tips gebruiken bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 625 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 1.925 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Vandebron.

Makkelijk besparen op energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €385 per jaar.

Direct overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lellens

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door de vergelijker kun jij probleemloos energieprijzen Lellens vergelijken. Voer je adres + stoom/gas verbruik in en zoek binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan site van de leverancier. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en signaleer à la minute de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Duivendrecht afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Lellens?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Lellens juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Lellens? Onder dit stukje vind je een ranglijst van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Greenchoice, Eneco, Pure Energie + Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2100 kWh t/m 4450 kWh stroom en 950 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: check ten alle tijde de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Lellens. Nadat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde leverancier. Aan de hand daarvan tref je de geldige tarieven en voorwaarden (denk aan verbruikskosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Als jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Dat huidige gas & licht pakket zal worden beëindigd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe maatschappij. Gewoonlijk moet dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de overstap. De nieuwe energieaanbieder geeft dit door aan de eerdere energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Lellens. Het is nog even wachten op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon wijzigen. Voorts ontvangen jullie de eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “aanbiedingen van E.ON“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Denk aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel energieleveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen halen deze windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Ten Boer.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Vaillant, Intergas, Remeha, Atag of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je het verbruik van energie weet te beperken levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Lellens

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Lellens en bespaar op gas en licht!