Energieleveranciers Duivendrecht Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Duivendrecht vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle speciale aanbiedingen die je niet via de website van onder andere Greenchoice of Vattenfall kan afsluiten. Overstappen van energie gaat eenvoudig en probleemloos. Op deze website doorzoek jij handige aanwijzingen en tips ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Duivendrecht

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Duivendrecht? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieconsumptie en woning. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan puur de energiekosten. Dit beïnvloed maar voor een deel de energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook hanteren de meeste leveranciers een aantrekkelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €180 tot €205. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Noordeinde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om best een ingewikkelde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Duivendrecht mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Nadien vind je een lijst met relevante energiemaatschappijen. Jij kiest handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Advies nodig bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hieronder detecteer je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 750 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Leon Zeewolde.

Een lagere energierekening

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €225 per jaar.

Direct overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Duivendrecht

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van onze tool kun je rap energieprijzen Duivendrecht vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in en selecteer eenvoudig de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zekere leverancier? Dit vind je in de merkpagina. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en ontdek ogenblikkelijk de beste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Wijlre afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Duivendrecht?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Duivendrecht mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Duivendrecht? Onder dit stukje check je een lijstje met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Greenchoice, Eneco, Vattenfall maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent berekend met een consumptie van 1850 kWh – 4100 kWh stroom en 1400 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: doorzoek zeker even de voorschriften van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Duivendrecht. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen maatschappij. Hierin lees jij de kosten en extra regels (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Het actuele gas en stroom pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energieaanbieder. In de regel doe je dit zo’n week voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder communiceert dit weer richting jouw oude aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Duivendrecht. Ze sturen jou hiervan een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Ook krijg jij de eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “Allure Energie stroom“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Onder andere gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen halen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Ouder-Amstel.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Vaillant, AWB, Nefit, Intergas of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Duivendrecht

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Duivendrecht en betaal minder voor gas en licht!