Energieleveranciers Wijlre Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wijlre vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle tijdelijke welkomstacties die jij via de sites van onder andere Budget Energie en Qwint kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en zonder problemen. Hieronder vind je functionele gegevens en adviezen ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wijlre

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Wijlre? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en woning. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Daarnaast verstrekken sommige aanbieders een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €130 tot €245. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Heemstede.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wijlre juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Aansluitend tref jij een resultatenpagina met de beste energiebedrijven. Je treft eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen enkele minuten rond gemaakt. Problemen bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op de site vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.200 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle gangbare partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Vind het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €505 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wijlre

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kan je vlug energieprijzen Wijlre vergelijken. Voer je adres en verbruik in, en zoek moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaald contract? Klik dan op site van de leverancier. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen rechts en vergelijk meteen de beste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Petten afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Wijlre?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Wijlre juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Wijlre? Hieronder vind jij een ranglijst van veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Pure Energie, Essent, Greenchoice maar uiteraard ook ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Oxxio gerekend met een verbruik van 2200 kWh t/m 4050 kWh stroom en 950 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over je leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: bekijk ten alle tijde de condities van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Wijlre. Op het moment dat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe leverancier. Hierin vind je de geldige tarieven en bijkomende kosten (bijvoorbeeld verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je lopende gas & licht pakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” maatschappij. In de meeste gevallen dien je dit te doen iets voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Wijlre. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Daarnaast krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “abonnementen van Vrijopnaam“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Onder andere gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn windenergie en zonne-energie. Veel leveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op het dak of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Gulpen-Wittem.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Intergas, Vaillant, Atag, Nefit of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je het verbruik van energie minimaliseert kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Wijlre

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Wijlre en betaal minder voor gas en licht!