Energieleveranciers Teerns Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Teerns vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek tijdelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Allure Energie of Vattenfall kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en probleemloos. Hier doorzoek jij toepasbare informatie en tips dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Teerns

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Teerns? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en woning. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook gunnen enkele bedrijven een hoge welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €145 – €245. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Duivendrecht.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aardig moeilijke rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Teerns mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop doorzoek je een resultatenpagina met beschikbare energiebedrijven. Jij kiest direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Advies nodig bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 700 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle grote aanbieders vergelijken. Van DELTA tot Oxxio.

Altijd de laagste prijs

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €465 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Teerns

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Middels onze tool kan jij à la minute energieprijzen Teerns vergelijken. Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in, en bekijk onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaald pakket? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en check eenvoudig de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Monnickendam afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Teerns?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Teerns mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Teerns? Hieronder bekijk je een lijstje met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, NLE, Essent, Pure Energie maar ook Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie met een verbruik van 1650 kWh t/m 2900 kWh stroom en 1250 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw huidige energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: bekijk altijd de voorschriften van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Teerns. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de gekozen energieleverancier. Daarin bekijk je afgesproken prijzen en regelgeving (onder andere regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, leveringkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Dat vorige contract wordt opgezegd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energieaanbieder. Dikwijls dien je dit te doen zo’n week voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook twee weken na de dag van overstappen. De nieuwe energieleverancier stuurt de standen door naar je voormalige maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Teerns. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Daarnaast ontvang jij de eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “contract afsluiten bij Anode Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zon en wind (energie). Veel energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Leeuwarden.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Vaillant, AWB, Nefit, Atag of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw eigen verbruik vermindert levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Teerns

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Teerns en bezuinig op gas en licht!