Energieleveranciers Kelpen-Oler Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kelpen-Oler vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel tijdelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Allure Energie en MAIN Energie kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat moeiteloos en is zo gepiept. Hieronder vind je praktische details en handreikingen ten behoeve van het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Kelpen-Oler

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Kelpen-Oler? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieverbruik en postcode. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook geven veel maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €115 tot €240. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Teerns.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om nogal een ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kelpen-Oler juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Dan doorzoek je een opsomming met beschikbare energiemaatschappijen. Je treft à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Advies nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Engie tot aan Qurrent.

Besparen op je energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €455 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Kelpen-Oler

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze zoekmachine kan men snel energieprijzen Kelpen-Oler vergelijken. Vul postcode + huisnummer + gas/licht inschatting in en kies direct het goedkoopste contract. Meer details over een zekere aanbieder? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en signaleer vlug de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in De Hoeve afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Kelpen-Oler?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Kelpen-Oler juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Kelpen-Oler? Hier vind jij een tabel met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie maar uiteraard ook Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Qurrent berekend met een consumptie van 1900 kWh tot 3300 kWh stroom en 800 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: bekijk ten alle tijde de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Kelpen-Oler. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe leverancier. In dit schrijven bekijk je afgesproken prijzen en regelgeving (zoals verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jullie oude pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige maatschappij. In de meeste gevallen doe je dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, echter soms ook tot 2 weken na de overstap. Jouw toekomstige maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Kelpen-Oler. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon verlagen. Daarnaast krijg je een overzicht + eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “prijzen vergelijken van E.ON“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante keuzes zijn zon en wind (energie). Veel van de leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Leudal.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Atag, Intergas, Vaillant, Nefit of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Kelpen-Oler

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Kelpen-Oler en bespaar op gas en licht!