Energieleveranciers De Hoeve Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Hoeve vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle unieke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bijv. Energieflex en Vrijopnaam ontvangt. Overstappen van energie gaat moeiteloos en snel. Op energieleverancieractie.nl vind jij nuttige toelichtingen en hulp dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier De Hoeve

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in De Hoeve? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieverbruik en woning. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de energienota. Controleer maar de energie jaarrekening: energiebelasting, leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Tevens gunnen sommige leveranciers een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €180 t/m €270. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Monnickendam.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om best een ingewikkelde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Hoeve juli 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Nadien doorzoek je een lijst met de beste energie aanbieders. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Moeite bij het invullen van jouw energieconsumptie? Hierna detecteer je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 700 m³
2 personen 2.100 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 1.900 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan MAIN Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €335 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in De Hoeve

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via onze tool kunnen jullie snel energieprijzen De Hoeve vergelijken. Geef je woongegevens + verbruik in, en zoek binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zekere leverancier? Klik dan op site van de leverancier. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en vind eenvoudig de beste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Vuren afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in De Hoeve?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in De Hoeve juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in De Hoeve? Op deze website doorzoek jij een tabel met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Eneco, Greenchoice, NLE, Pure Energie maar ook Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2000 kWh t/m 3950 kWh stroom en 800 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: controleer wel de opgestelde regels van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in De Hoeve. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de gekozen leverancier. Hierin tref jij alle tarieven en voorwaarden (zoals energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Dat oude energiepakket wordt stopgezet. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energieleverancier. Normaal gesproken gebeurt dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de dag van overstappen. De nieuwe maatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in De Hoeve. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment aanpassen. Daarnaast krijgen jullie de eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Allure Energie actie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de leveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen importeren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Weststellingwerf.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Atag, AWB, Intergas, Remeha of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij de energievraag weet te beperken kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in De Hoeve

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in De Hoeve en betaal minder voor gas en licht!