Energieleveranciers Wagenberg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wagenberg vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet via de website van bedrijven als Fenor en HVC kan afsluiten. Het oversluiten gaat handig en zonder problemen. Op deze website vind je bruikbare informatie en adviezen ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wagenberg

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Wagenberg? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met aspecten als: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Bovendien bieden flink wat bedrijven een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €150 t/m €230. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Gorredijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft nogal een flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wagenberg mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Aansluitend vind je een lijst met relevante energie aanbieders. Je ontdekt simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Moeite bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hier check je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 700 m³
2 personen 2.375 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke providers vergelijken. Van Allure Energie tot UnitedConsumers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €495 per jaar.

A la minute overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Wagenberg

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Via onze tool kun je à la minute energieprijzen Wagenberg vergelijken. Vul jouw locatie en verbruiksgegevens in, en zoek onmiddellijk het goedkoopste pakket. Meer details over een zekere leverancier? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en achterhaal à la minute de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Oosterwijk afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Wagenberg?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Wagenberg mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Wagenberg? Op de site vind je een lijstje met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, NLE, Vattenfall, Greenchoice en natuurlijk Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie op basis van een verbruik van 2000 kWh t/m 3800 kWh stroom en 1250 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met je energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: doorzoek uiteraard de voorschriften van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Wagenberg. Zodra het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen organisatie. Daarin vind jij afgesproken prijzen en bijkomende kosten (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jouw oude contract zal worden opgezegd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: ga je verhuizen? Jij zult dan doorgaans het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe maatschappij. Doorgaans moet dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe leverancier stuurt de standen door naar jouw oude energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Wagenberg. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Bovendien incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “stroom en gas van E.ON“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken opties zijn zon en wind (energie). Bijna alle aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De organisaties bestellen windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Drimmelen.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een AWB, Vaillant, Nefit, Atag of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Wagenberg

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Wagenberg en betaal minder voor gas en licht!