Energieleveranciers Gorredijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gorredijk vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle exclusieve welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Allure Energie en Qwint ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en kost slechts een paar minuten. Hieronder vind je handige feiten en tips ten behoeve van het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Gorredijk

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Gorredijk? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door factoren als: stroom- en gas consumptie en adres. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast bieden veel maatschappijen een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €180 tot €210. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Posterholt.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een behoorlijk flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gorredijk april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Daarop check je een opsomming met relevante energiebedrijven. Je treft eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Hulp nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hierna check je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.950 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Clean Energy tot Vrijopnaam.

Besparen op je energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €275 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Gorredijk

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop contract? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze speciale vergelijker kunnen jullie moeiteloos energieprijzen Gorredijk vergelijken. Voer je adres en verbruik in, en bekijk meteen de goedkoopste leverancier. Meer info over een zekere aanbieder? Bekijk dan site van de leverancier. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en achterhaal onmiddellijk de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Allingawier afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Gorredijk?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Gorredijk april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Gorredijk? Hieronder vind jij een tabel met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Greenchoice, NLE, Eneco, Vattenfall en natuurlijk Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Budget Energie berekend met een consumptie van 2400 kWh tot 2950 kWh stroom plus 800 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: bekijk ten alle tijde de condities van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Gorredijk. Nadat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe aanbieder. Aan de hand daarvan zie je alle tarieven en voorwaarden (zoals aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het contract. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Het vorige gas & licht pakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: ga je van woning wisselen? Jij zult dan in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande aanbieder. Dikwijls moet dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Gorredijk. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon verlagen. Bovendien ontvang je een overzicht + eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “DELTA tarieven“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken opties zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle energiemaatschappijen doen hier aan mee. De organisaties importeren zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Opsterland.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met AWB, Atag, Vaillant, Intergas of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw energieconsumptie kan verlagen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Gorredijk

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Gorredijk en betaal minder voor gas en licht!