Energieleveranciers Oosterwijk Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oosterwijk vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle aantrekkelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Energieflex of HVC kan afsluiten. Overstappen gaat handig en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl lees je praktische informatie en hulp dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oosterwijk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Oosterwijk? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met factoren als: energieverbruik en adres. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energiekosten. Deze bepalen maar beperkt de energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien schenken enkele organisaties een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €110 tot €235. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Allingawier.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aanzienlijk moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oosterwijk juli 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Hierna tref jij een opsomming met de meest voordelige energiebedrijven. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time doorgevoerd. Moeite bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op de site vind jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 625 m³
2 personen 2.300 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Pure Energie.

Besparen op je energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €465 per jaar.

Makkelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Oosterwijk

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Middels onze tool kun jij vlug energieprijzen Oosterwijk vergelijken. Vul jouw locatie + verbruik in, en vind à la minute de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zekere aanbieder? Klik dan op site van de leverancier. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en signaleer ogenblikkelijk de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Hobrede afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Oosterwijk?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Oosterwijk juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oosterwijk? Hieronder lees je een opsomming met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Essent, NLE, Greenchoice, Eneco en ook Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE op basis van een verbruik van 2100 kWh tot 3050 kWh stroom plus 800 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: check ten alle tijde de voorschriften van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Oosterwijk. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energiemaatschappij. Daarin zie jij afgesproken prijzen en condities (denk hierbij aan opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Dat huidige pakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe energieaanbieder. Doorgaans wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot twee weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe aanbieder communiceert dit weer richting jouw oude energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Oosterwijk. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Tevens ontvang je de eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “abonnement bij Allure Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). De meeste energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De aanbieders importeren stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Leerdam.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Intergas, Atag, AWB, Nefit of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag weet te beperken kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Oosterwijk

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Oosterwijk en betaal minder voor gas en licht!