Energieleveranciers Hobrede Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hobrede vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek speciale welkomstkortingen die jij via de sites van aanbieders zoals Greenchoice en Noordelijk Lokaal Duurzaam kan afsluiten. Overstappen gaat moeiteloos en zonder problemen. Op deze website bekijk je praktische toelichtingen en support voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hobrede

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Hobrede? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en woning. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts deels je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien hanteren flink wat leveranciers een royale welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €175 tot +/- €250. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Sint Agatha.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om best een flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hobrede juli 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens volgt een overzicht met relevante energie aanbieders. Je ontdekt rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel gedaan. Moeite bij het schatten van je gas & licht gebruik? Hier vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.975 kWh 600 m³
2 personen 2.350 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Greenchoice tot en met Leon Zeewolde.

Besparen op de energienota

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €455 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Hobrede

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun je onmiddellijk energieprijzen Hobrede vergelijken. Voer je adres plusstoom/gas verbruik in en selecteer onmiddellijk het goedkoopste contract. Meer details over een bepaald pakket? Klik dan op de merkpagina. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan op deze pagina en bekijk ogenblikkelijk de beste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Boekel afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Hobrede?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Hobrede juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Hobrede? Op de site vind jij een opsomming met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Pure Energie, NLE, Vattenfall maar uiteraard ook ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie berekend met een consumptie van 2350 kWh tot 2850 kWh stroom en 1250 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: doorzoek wel de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Hobrede. Op het moment dat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe leverancier. In deze mail of brief tref jij afgesproken prijzen en voorwaarden (denk aan opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Dat oude pakket zal worden opgezegd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan in de meeste gevallen het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energieaanbieder. Normaliter doe je dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan ook best 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energieaanbieder geeft dit door aan de eerdere aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Hobrede. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verhogen. Daarnaast ontvangen jullie de eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “Enduris voor gas en licht“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Denk aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Veel energieleveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen importeren stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Zeevang.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Remeha, Intergas, Vaillant, Atag of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je het verbruik van energie reduceert levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Hobrede

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Hobrede en bespaar op gas en licht!