Energieleveranciers Waardhuizen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Waardhuizen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel speciale welkomstkortingen die jij via de sites van onder andere Allure Energie en Qwint kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op deze pagina vergaar je bruikbare informatie en handreikingen voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Waardhuizen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Waardhuizen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en adres. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan alleen de energiekosten. Dat bepaalt slechts deels de energienota. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder bieden sommige aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €145 tot €245. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Goëngahuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om best een ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Waardhuizen juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarop tref jij een resultatenpagina met relevante energiebedrijven. Jij kiest handig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Advies nodig bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hieronder vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 700 m³
2 personen 2.225 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 2.050 m³

Compleet aanbod

Alle bekende partijen vergelijken. Van Fenor tot en met Pure Energie.

Altijd de laagste prijs

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €425 per jaar.

Een snelle overstap

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Waardhuizen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door onze zoekmachine kan je binnen no-time energieprijzen Waardhuizen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusenergieverbruik in en kies à la minute het goedkoopste pakket. Meer weten over een zeker contract? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en vind vlug de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Oosterhout afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Waardhuizen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Waardhuizen juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Waardhuizen? Hier vind jij een opsomming met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE maar ook Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent berekend met een consumptie van 1850 kWh t/m 3950 kWh stroom plus 950 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: check zeker even de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Waardhuizen. Zodra jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de nieuwe leverancier. Hierin tref je de geldige tarieven en voorwaarden (onder andere aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie actuele energiecontract wordt beëindigd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energieaanbieder. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de overstap. De nieuwe energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Waardhuizen. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Bovendien incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “stroom en gas van Allure Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken alternatieven zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De bedrijven importeren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Woudrichem.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met AWB, Atag, Vaillant, Nefit of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je jouw energieconsumptie minimaliseert kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Waardhuizen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Waardhuizen en betaal minder voor gas en licht!