Energieleveranciers Goëngahuizen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Goëngahuizen vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel aantrekkelijke welkomstacties die men standaard niet bij aanbieders zoals Huismerk Energie en Leon Zeewolde kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en rap. Op energieleverancieractie.nl vind jij bruikbare details en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Goëngahuizen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Goëngahuizen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van aspecten als: gas- en stroomverbruik en postcode. Verder moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Verder schenken de meeste aanbieders een flinke welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €125 tot +/- €255. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Poederoijen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om nogal een ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Goëngahuizen juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Hierna doorzoek je een lijst met de goedkoopste energieleveranciers. Je vindt zo moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time rond gemaakt. Tips gebruiken bij het inschatten van jouw verbruik? Op deze pagina detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 600 m³
2 personen 2.425 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle gangbare providers vergelijken. Van DELTA tot Qwint.

Vind het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €285 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Goëngahuizen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze zoekmachine kan je eenvoudig energieprijzen Goëngahuizen vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruik in, en bekijk probleemloos het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaald contract? Selecteer dan de merkpagina. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en bekijk ogenblikkelijk de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Alblasserdam afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Goëngahuizen?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Goëngahuizen juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Goëngahuizen? Onder dit stukje vind je een opsomming met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, Pure Energie, Eneco, NLE maar ook ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent met een verbruik van 2450 kWh t/m 2850 kWh stroom plus 950 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met je energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: check zeker even de voorwaarden van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Goëngahuizen. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de nieuwe energiemaatschappij. Aan de hand daarvan tref je de kosten en voorwaarden (denk aan opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Je vorige energiecontract wordt stopgezet. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: ga je verhuizen? Jij zult dan in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige maatschappij. Doorgaans moet dit iets voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energieleverancier communiceert dit weer richting je voormalige energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Goëngahuizen. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon aanpassen. Bovendien ontvang jij een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “Coteq Netbeheer prijzen“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste opties zijn zonnestroom en windenergie. De meeste maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De leveranciers kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Smallingerland.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een AWB, Atag, Remeha, Intergas of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Goëngahuizen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Goëngahuizen en betaal minder voor gas en licht!