Energieleveranciers Waardenburg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Waardenburg vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft vlug de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel unieke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Budget Energie en Oxxio kunt gebruiken. Het oversluiten gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op energieleverancieractie.nl vind jij praktische aanwijzingen en tips dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Waardenburg

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Waardenburg? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met aspecten als: verbruik (kWh en m3) en postcode. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten: het telt allemaal mee. Ook verstrekken flink wat aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €100 – €215. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Goedereede.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een aanzienlijk moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Waardenburg mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Nadien vind je een lijst met de goedkoopste energiecontracten. Je ontdekt snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten doorgevoerd. Hulp nodig bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hierna detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 675 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 1.925 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Clean Energy tot aan Pure Energie.

Een lagere energierekening

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €365 per jaar.

Gelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Waardenburg

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van de vergelijker kunnen jullie binnen no-time energieprijzen Waardenburg vergelijken. Vul jouw locatie plusgas/licht inschatting in en bekijk direct het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaald pakket? Dit vind je in de merkpagina. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en achterhaal binnen no-time de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Oosterend afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Waardenburg?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Waardenburg mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Waardenburg? Hieronder vind jij een opsomming met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Essent, Eneco, Pure Energie, NLE en ook Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1750 kWh – 3500 kWh stroom plus 1300 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: bekijk ten alle tijde de condities van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Waardenburg. Nadat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de nieuwe maatschappij. Daarin vind je de geldige tarieven en condities (bijvoorbeeld energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jullie oude energiepakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf in de meeste gevallen het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energieleverancier. In de meeste gevallen dien je dit te doen iets voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 2 weken na de overstap. Jouw toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar de eerdere energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Waardenburg. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Voorts ontvang je de eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “beoordeling Cogas“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn wind en zon (stroom). Het gros van de aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De leveranciers halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Neerijnen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een AWB, Atag, Remeha, Vaillant of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Waardenburg

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Waardenburg en bespaar op gas en licht!