Energieleveranciers Oosterend Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oosterend vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Energieflex en Innova Energie kan afsluiten. Overstappen van energie gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Hier bekijk je toepasbare feiten en tips dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oosterend

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Oosterend? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van aspecten als: energieconsumptie en postcode. Ook moet je verder kijken dan alleen de energiekosten. Dit beïnvloed slechts deels de energienota. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook schenken enkele maatschappijen een royale welkomstkorting als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €185 – €215. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Akmarijp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een aanzienlijk moeilijke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oosterend mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Hierna volgt een resultatenpagina met relevante energiebedrijven. Je selecteert à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten rond gemaakt. Advies nodig bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website vind jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 650 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Energieflex tot aan Vattenfall.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €485 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oosterend

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van de vergelijker kan je ogenblikkelijk energieprijzen Oosterend vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruiksgegevens in, en zoek vlug het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Klik dan op site van de leverancier. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer eenvoudig de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Hilaard afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Oosterend?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Oosterend mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Oosterend? Hieronder lees je een ranglijst van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, Essent, Pure Energie, NLE + Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent op basis van een verbruik van 2200 kWh t/m 3150 kWh stroom plus 950 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: doorzoek altijd de voorwaarden van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Oosterend. Zodra het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande aanbieder. Hierin bekijk je afgesproken prijzen en extra regels (denk hierbij aan opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Dat oude pakket zal worden beëindigd. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: ga je verhuizen? Dan moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande maatschappij. In de regel dien je dit te doen zo’n week voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige leverancier geeft dit door aan je voormalige energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Oosterend. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Daarnaast krijg jij een overzicht + eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “verbruik Enexis“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn wind en zon (stroom). Veel energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De leveranciers halen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Texel.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Intergas, Atag, Vaillant, Nefit of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij de energievraag kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Oosterend

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Oosterend en bespaar op gas en licht!