Energieleveranciers Hilaard Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hilaard vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel aantrekkelijke kortingsacties die men standaard niet bij o.a. De Vastelastenbond en Qwint kunt vinden. Het oversluiten gaat handig en is zo gepiept. Op deze pagina vind jij nuttige toelichtingen en tips ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hilaard

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Hilaard? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en woning. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast hanteren sommige organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €105 tot €245. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Siddeburen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een behoorlijk moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hilaard april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens check je een resultatenpagina met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je selecteert meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen enkele minuten gepiept. Hulp nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Hieronder vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.950 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Engie tot Pure Energie.

Makkelijk besparen op energie

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €315 per jaar.

Direct overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Hilaard

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van energieleverancieractie.nl kan men binnen no-time energieprijzen Hilaard vergelijken. Vul jouw locatie en ook energieverbruik in en zoek eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaald contract? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Check nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en achterhaal rap de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Blijham afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Hilaard?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Hilaard april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Hilaard? Onder dit stukje check je een opsomming met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, Essent, NLE, Vattenfall en natuurlijk Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, ENGIE berekend met een consumptie van 1600 kWh t/m 3350 kWh stroom en 700 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: bekijk ten alle tijde de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Hilaard. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe aanbieder. In deze mail of brief tref jij de prijzen en voorwaarden (denk hierbij aan netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jullie werkende energiepakket wordt beëindigd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande maatschappij. Dikwijls dien je dit te doen zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Hilaard. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verlagen. Daarnaast incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “Qurrent voor gas en licht“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Onder andere gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De organisaties importeren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Littenseradiel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Remeha, Intergas, AWB, Atag of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij de energievraag weet te verkleinen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Hilaard

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Hilaard en bespaar op gas en licht!