Energieleveranciers Siddeburen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Siddeburen vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel tijdelijke acties die je niet op de reguliere manier bij bijv. Essent en Qurrent kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en prettig. Hier vind je toepasbare informatie en adviezen dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Siddeburen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Siddeburen? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van aspecten als: verbruik (kWh en m3) en locatie. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energiekosten. Dit bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens bieden de meeste organisaties een royale welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €160 tot +/- €245. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Daarlerveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een behoorlijk moeilijke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Siddeburen juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend doorzoek je een overzicht met relevante energieleveranciers. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is zo gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hier tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 1.950 m³

Alle aanbieders

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Qwint.

Flink besparen op jouw energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €305 per jaar.

Probleemloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Siddeburen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van onze speciale vergelijker kan je eenvoudig energieprijzen Siddeburen vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusstoom/gas verbruik in en selecteer ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en ontdek rap de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Lochem afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Siddeburen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Siddeburen juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Siddeburen? Onder dit stukje lees je een opsomming met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Essent en natuurlijk Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE berekend met een consumptie van 1900 kWh tot 4100 kWh stroom en 1350 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: bekijk altijd de kleine lettertjes van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Siddeburen. Wanneer het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe energieleverancier. In deze mail of brief bekijk je de prijzen en bijkomende kosten (onder andere energiebelasting, regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Dat lopende energiecontract wordt beëindigd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je verhuizen? Jij zult dan doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande leverancier. Normaal gesproken gebeurt dit iets voor de datum van overstap, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige maatschappij geeft dit door aan je voormalige aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Siddeburen. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Daarnaast ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “voordelig tarief Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Veel energiemaatschappijen doen hier aan mee. De leveranciers importeren zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Slochteren.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Atag, AWB, Vaillant, Intergas of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw eigen verbruik weet te verkleinen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Siddeburen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Siddeburen en bespaar op gas en licht!