Energieleveranciers Lochem Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lochem vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle speciale welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Eneco en Pure Energie kunt gebruiken. Het oversluiten gaat eenvoudig en rap. Hieronder lees je praktische gegevens en adviezen dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lochem

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Lochem? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en locatie. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energiekosten. Dat bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder bieden flink wat organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €95 – €275. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Voorschoten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aardig flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lochem mei 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Dan check je een resultatenpagina met de beste energieleveranciers. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten rond gemaakt. Moeite bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op deze website bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Budget Energie tot Qurrent.

Besparen op je energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €385 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Lochem

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze tool kun je moeiteloos energieprijzen Lochem vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusstoom/gas verbruik in en bekijk eenvoudig het goedkoopste contract. Meer details over een bepaalde leverancier? Klik dan op de overkoepelende merksite. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en ontdek à la minute de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Eibergen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Lochem?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Lochem mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Lochem? Nu lees je een opsomming met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Eneco, Greenchoice, Essent, Pure Energie maar ook ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2450 kWh tot 2950 kWh stroom en 1100 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: check zeker even de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Lochem. Op het moment dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe maatschappij. Daarin tref jij de prijzen en bijkomende kosten (zoals netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Jullie vorige gas en stroom pakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energiemaatschappij. Gewoonlijk moet dit iets voor de overstapdatum, maar het kan ook best twee weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energieleverancier communiceert dit weer richting je voormalige leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Lochem. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Daarbij krijg jij de eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “actie van Huismerk Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zon en wind (energie). De meeste maatschappijen doen hier aan mee. De leveranciers reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Lochem.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Atag, AWB, Remeha of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Lochem

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Lochem en betaal minder voor gas en licht!