Energieleveranciers Voorschoten Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Voorschoten vergelijken gaat supersnel met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek tijdelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld De Vastelastenbond en NLE ontvangt. Het oversluiten gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op deze pagina vind je handige feiten en adviezen voor het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Voorschoten

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Voorschoten? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en locatie. Verder moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energienota. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder hanteren veel aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €175 tot +/- €270. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Geldermalsen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over nogal een moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Voorschoten mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Nadien volgt een resultatenpagina met de meest voordelige energieleveranciers. Je ontdekt simpel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen no-time doorgevoerd. Hulp nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Hierna vind je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Anode Energie tot Qwint.

Besparen op je energie

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €465 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Voorschoten

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze zoekmachine kun jij onmiddellijk energieprijzen Voorschoten vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusenergieverbruik in en bekijk binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en ontdek meteen de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Oldehove afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Voorschoten?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Voorschoten mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Voorschoten? Op deze pagina lees je een ranglijst van standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Vattenfall, Eneco, Pure Energie en natuurlijk Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, ENGIE gerekend met een verbruik van 1900 kWh tot 2850 kWh stroom en 850 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: achterhaal uiteraard de voorschriften van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Voorschoten. Als je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe aanbieder. Hierin bekijk je afgesproken prijzen en voorwaarden (onder andere regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Dat actuele gas en stroom pakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energieaanbieder. Dikwijls gebeurt dit zo’n week voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energiemaatschappij geeft dit door aan de “vroegere” energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Voorschoten. Het is nog even wachten op een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarbij incasseren jullie de eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “beoordeling Energieflex“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Voorschoten.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een AWB, Remeha, Atag, Intergas of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij de energievraag kunt minderen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Voorschoten

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Voorschoten en betaal minder voor gas en licht!