Energieleveranciers Oldehove Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oldehove vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel aantrekkelijke acties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Eneco of Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en vlug. Op de site lees je nuttige aanwijzingen en hulp voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oldehove

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oldehove? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en woning. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de energierekening. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens gunnen veel bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €85 tot €275. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Aagtekerke.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een behoorlijk complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oldehove juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Nadien check je een tabel met relevante energiebedrijven. Je treft handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten gepiept. Hulp nodig bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op deze pagina check je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 700 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Budget Energie tot aan Oxxio.

Flink besparen op jouw energie

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €285 per jaar.

Een snelle overstap

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oldehove

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door onze tool kan jij eenvoudig energieprijzen Oldehove vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruiksgegevens in, en zoek eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaald contract? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en achterhaal ogenblikkelijk de beste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Hengstdijk afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Oldehove?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Oldehove juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oldehove? Hier vind jij een aantal van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall maar ook ENGIE, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 1800 kWh t/m 4250 kWh stroom plus 1250 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: check uiteraard de voorwaarden van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Oldehove. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen aanbieder. Hierin vind je alle tarieven en bijkomende kosten (denk aan verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Dat actuele gas & licht pakket zal worden opgezegd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande aanbieder. Doorgaans dien je dit te doen een paar dagen voor het moment van overstappen, echter soms ook tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Oldehove. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Ook incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “verbruik Clean Energy“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Veel energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven bestellen zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Zuidhorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Intergas, Remeha, Vaillant, Atag of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je het verbruik van energie reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Oldehove

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Oldehove en betaal minder voor gas en licht!