Energieleveranciers Geldermalsen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Geldermalsen vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel exclusieve kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Fenor of Leon Zeewolde kunt vinden. Het oversluiten gaat simpel en probleemloos. Hieronder doorzoek jij handige details en tips bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Geldermalsen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Geldermalsen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en woning. Bovendien moet je verder kijken dan alleen de energiekosten. Dit beïnvloed maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook hanteren flink wat aanbieders een vorstelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €115 tot €285. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Overslag.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een behoorlijk flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Geldermalsen mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Aansluitend doorzoek je een overzicht met relevante energie aanbieders. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen no-time gedaan. Advies nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze website tref jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.950 kWh 725 m³
2 personen 2.375 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle populaire partijen vergelijken. Van Anode Energie tot UnitedConsumers.

Besparen op de energienota

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €255 per jaar.

Gelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Geldermalsen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kunnen jullie meteen energieprijzen Geldermalsen vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusenergieverbruik in en selecteer direct de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar site van de leverancier. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en vind à la minute de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Aagtekerke afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Geldermalsen?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Geldermalsen mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Geldermalsen? Onder dit stukje vind je een lijstje met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Essent, Greenchoice, Pure Energie, NLE maar ook Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie met een verbruik van 1600 kWh t/m 3050 kWh stroom plus 1100 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: controleer wel de condities van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Geldermalsen. Als je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande organisatie. Aan de hand daarvan lees je de geldige tarieven en bijkomende kosten (zoals energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jouw lopende gas & licht pakket zal worden beëindigd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. In de meeste gevallen doe je dit iets voor de overstapdatum, maar het kan ook best 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe aanbieder speelt de standen door aan de eerdere aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Geldermalsen. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Tevens ontvang je de eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “Energiedirect.nl prijzen“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Veel leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Geldermalsen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met AWB, Remeha, Intergas, Vaillant of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Geldermalsen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Geldermalsen en bezuinig op gas en licht!