Energieleveranciers Overslag Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Overslag vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle exclusieve acties die men standaard niet bij aanbieders zoals Energiedirect.nl of UnitedConsumers kan afsluiten. Het oversluiten gaat eenvoudig en rap. Hier vind jij functionele informatie en support bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Overslag

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Overslag? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van aspecten als: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Daarnaast moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Verder hanteren veel leveranciers een flinke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €150 tot €200. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Balk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een behoorlijk moeilijke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Overslag mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Daarop check je een opsomming met de beste energieleveranciers. Je vindt zo moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time rond gemaakt. Hulp nodig bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.850 kWh 625 m³
2 personen 2.425 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Eneco tot aan Pure Energie.

Besparen op de energienota

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €425 per jaar.

Razendsnel overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Overslag

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze zoekmachine kan je à la minute energieprijzen Overslag vergelijken. Geef je woongegevens en energieverbruik in en vind ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaald contract? Dit vind je in site van de leverancier. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en achterhaal snel de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Ilpendam afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Overslag?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zeeland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Overslag mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Overslag? Onder dit stukje doorzoek jij een aantal van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Eneco, Pure Energie, NLE, Essent en natuurlijk Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent met een verbruik van 1900 kWh t/m 2800 kWh stroom en 1050 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: achterhaal wel de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Overslag. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de nieuwe energieleverancier. Aan de hand daarvan tref je de geldige tarieven en kleine lettertjes (zoals verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Jullie huidige gas & licht pakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: ga je verhuizen? Jij zult dan doorgaans het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Doorgaans moet dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande leverancier speelt de standen door aan de eerdere energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Overslag. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Ook incasseer je een overzicht + eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “vergelijk direct Clean Energy“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn opties zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Terneuzen.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Remeha, Intergas, AWB, Atag of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zeeland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw energieconsumptie weet te beperken levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Overslag

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Overslag en bezuinig op gas en licht!