Energieleveranciers Ilpendam Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ilpendam vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle unieke aanbiedingen die je niet via de website van bijv. Clean Energy en Powerpeers kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina vind jij bruikbare aanwijzingen en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ilpendam

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Ilpendam? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en locatie. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast bieden de meeste aanbieders een hoge welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €140 tot +/- €195. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Steenbergen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft best een flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ilpendam juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Vervolgens tref jij een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je ontdekt handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time geregeld. Problemen bij het doorgeven van jouw verbruik? Op deze website vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.050 m³

Alle aanbieders

Alle grote organisaties vergelijken. Van E.ON tot Vandebron.

Makkelijk besparen op energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €435 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ilpendam

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van de vergelijker kun je eenvoudig energieprijzen Ilpendam vergelijken. Voer je adres en ook gas/licht inschatting in en selecteer à la minute de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zeker pakket? Dit vind je in site van de leverancier. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en ontdek direct de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Burgh-Haamstede afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Ilpendam?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Ilpendam juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Ilpendam? Hier vind je een lijstje met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Essent, Pure Energie, Vattenfall maar uiteraard ook Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Oxxio berekend met een consumptie van 2150 kWh tot 3650 kWh stroom plus 1000 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: controleer zeker even de kleine lettertjes van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Ilpendam. Op het moment dat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe aanbieder. In deze mail of brief vind je de kosten en kleine lettertjes (zoals energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw vorige gas en stroom pakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Meestal moet dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 15 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij stuurt de standen door naar jouw “oude” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Ilpendam. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Daarnaast krijg jij de eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “overstappen naar RENDO Netwerken“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Onder andere gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De aanbieders kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Waterland.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Remeha, Nefit, Vaillant, Atag of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw energieconsumptie minimaliseert kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Ilpendam

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Ilpendam en bespaar op gas en licht!