Energieleveranciers Burgh-Haamstede Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Burgh-Haamstede vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle tijdelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals De Vastelastenbond en Pure Energie kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en snel. Op energieleverancieractie.nl vind je functionele gegevens en handreikingen t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Burgh-Haamstede

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Burgh-Haamstede? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: stroom- en gasverbruik en postcode. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Bovendien bieden sommige bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €90 tot €225. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Meijel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een behoorlijk gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Burgh-Haamstede juli 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarop tref jij een tabel met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten doorgevoerd. Moeite bij het schatten van jouw verbruik? Hieronder vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 750 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 1.925 m³

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Makkelijk besparen op energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €455 per jaar.

Razendsnel overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Burgh-Haamstede

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een goedkoop energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze zoekmachine kan je vlug energieprijzen Burgh-Haamstede vergelijken. Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in, en kies snel de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Check nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en bekijk snel de beste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Vierpolders afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Burgh-Haamstede?

 1. Voer jouw locatie in (Zeeland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Burgh-Haamstede juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Burgh-Haamstede? Nu bekijk je een lijstje met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Essent, Greenchoice en natuurlijk Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie op basis van een verbruik van 1750 kWh tot 4500 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jullie actuele energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: bekijk zeker even de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Burgh-Haamstede. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande energiemaatschappij. Aan de hand daarvan tref jij de overeengekomen kosten en condities (denk aan vastrecht, regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Het huidige energiecontract zal worden beëindigd. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energieleverancier. Doorgaans wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. Jouw aanstaande leverancier stuurt de standen door naar je voormalige energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Burgh-Haamstede. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Daarbij krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “Liander korting“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante opties zijn wind en zon (stroom). De meeste energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers reserveren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Atag, Vaillant, Intergas, AWB of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zeeland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik kunt minderen zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Burgh-Haamstede

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Burgh-Haamstede en bespaar op gas en licht!