Energieleveranciers Balk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Balk vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle aantrekkelijke acties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Engie of Oxxio kunt vinden. Het oversluiten gaat simpel en snel. Op de site vind je functionele informatie en support bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Balk

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Balk? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: verbruik (kWh en m3) en locatie. Eveneens moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Daarnaast bieden flink wat organisaties een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €125 t/m €190. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Kwadendamme.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aanzienlijk gecompliceerde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Balk juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Nadien check je een lijst met de meest voordelige energiebedrijven. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo gepiept. Moeite bij het schatten van jullie energieverbruik? Op deze website vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Fenor tot Innova Energie.

Besparen op je energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €285 per jaar.

Makkelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Balk

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze zoekmachine kan jij moeiteloos energieprijzen Balk vergelijken. Voer je adres & stoom/gas verbruik in en vind snel de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaalde leverancier? Selecteer dan website van de aanbieder. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en achterhaal à la minute de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Steenbergen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Balk?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Balk juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Balk? Hier check je een aantal van meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Essent, Eneco, Greenchoice en natuurlijk ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie met een verbruik van 2300 kWh t/m 3450 kWh stroom plus 1250 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij je energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: bekijk altijd de voorschriften van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Balk. Zodra jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de nieuwe leverancier. Daarin zie jij de geldige tarieven en extra regels (bijvoorbeeld aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Je vorige pakket zal worden beëindigd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energiemaatschappij. Normaal gesproken gebeurt dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan ook best 2 weken na de dag van overstappen. De nieuwe energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw oude maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Balk. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Tevens ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “Budget Energie 1 jaar contract“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zon en wind (energie). Veel van de maatschappijen maken hier graag gebruik van. De maatschappijen bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente De Friese Meren.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Intergas, AWB, Nefit, Atag of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Balk

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Balk en bezuinig op gas en licht!